зареждане
Йорданка Атанасова

лого

Адрес: град София,
ж.к. Лагера, ул. Смолянска 2
тел. 0895 931 421
имейл: contact@yordankaatanasova.com

english

Колко струва

Цени

портретна фотография

// 01


​Заедно ще създадем неповторими професионални снимки, защото имате само един шанс да направите първо впечатление!

​Когато запазите своята професионална фотосесия с мен, заплащате такса на цена 140 лева, която включва неограничено време в студиото. Това означава, че Вашата сесия ще продължи, докато не получим резултатите, които харесвате и няма значение дали ще отнеме 30 минути или 3 часа. Можете да донесете толкова тоалети, колкото искате, и аз горещо Ви го препоръчвам, тъй като ще ги подберем и използваме на различни фонове, за да създадем различен външен вид и снимки, които да впечатлят! В края на фотосесията ще седнем и ще разгледаме всички направени изображения, за да изберете снимките, които Ви харесват и след това можете да изберете колко от тях искате да купите.

Всяка висококачествена ретуширана дигитална снимка струва 20 лева и не е включена в цената за фотосесия. Това Ви дава пълната свобода да решите колко снимки искате да закупите от сесията и ще ги получите чрез личен линк за изтегляне в рамките на седмица. Моля, обърнете внимание, че необработени снимки не се изпращат на клиентите. Моля, обърнете внимание, че всички плащания се правят в деня на фотосесията.

​Ето някои допълнителни подробности:

Мъже:

  • Моля, нека косата Ви изглежда така, както обикновено я оформяте. Можете да донесете продуктите си за коса, ако искате да промените външния вид по време на фотосесията. Ако имате нужда от прическа, моля, направете я поне 2 или 3 дни преди сесията;

Дами:

  • Моля, нека косата Ви изглежда по начина, по който обикновено я оформяте, или посетете обичайния си стилист в деня на фотосесията.
  • Винаги може да експериментираме с вашата прическа по време на фотосесията и да решим кое е най-подходящо за Вашите цели.
  • Моля, направете грима си по начина, по който обикновено го правите. Може да направите грима си при професионалист, ако желаете.
  • Моля, обърнете внимание, че услугата професионален грим не е включена в таксата за вашата сесия. Аз препоръчвам професионален грим за дамите и мога да резервирам гримьор за сесията. Цената на грима е 70 лв., а повече за работата на гримьорката можете да откриете в Инстаграм, както и на снимките по-долу:
професионален грим
професионален грим
професионален грим
професионален грим
професионален грим

Ако има нещо, което не е описано по-горе, моля не се колебайте да се свържете с мен за повече подробности.

Моля, свържете се с мен тук за повече подробности, както и за цени на фотосесия на открито или за групови фотосесии!

Свържете се с мен, за да запазите час за фотосесия!
(Студиото работи само с предварително запазени часове!)

Kонтакти