зареждане
Йорданка Атанасова

лого

Адрес: град София,
ж.к. Лагера, ул. Смолянска 2
тел. 0895 931 421
имейл: contact@yordankaatanasova.com

Клиентите за мен

Отзиви

Йорданка Атанасова

// 01


Matthew Holmes

Горещо бих препоръчал Йорданка на всеки, който търси фотограф за хедшоти или портретни снимки. Снимките, които получих от нея, бяха с невероятно качество - тя ще направи много и ще ви позволи да ги разледате и да изберете тези, които най-много ви харесват, да бъдат ретуширани и изпратени за вас. В допълнение към това, тя ви обучава как да позирате, за да изглеждате едновременно уверени и отзивчиви. При сравняването от началото на снимката до края, имаше огромна разлика в изражението на лицето ми, което наистина ме накара да изглеждам много по-добре пред камерата. И накрая, получаването на снимките ми беше много бързо и Йорданка ме информираше занапредъка си всеки път, когато поисках. Бих силно препоръчал нейните услуги на всички лица или организации.

виж отзива

Fotoulla Charalambous

Йорданка беше невероятно търпелива и ни направи да изглеждаме представително! Тя беше добре организирана, дойде с оборудването си в къщата ни и беше удоволствие да се работи с нея. Горещо я препоръчвам за професионални снимки. Фотула и Джонатан

виж отзива

Imran Ayoob

Това беше първият ми път пред камерата с професионален фотограф и Йорданка ми помогна моментално да се чувствам 100% спокоен. Реших да направя няколко професионални кадри за моя профил в LinkedIn и тя водеше с чудесна посока, за да постигна най-добрите и най-ангажиращите снимки от мен. Беше страхотно изживяване и горещо я препоръчвам за този тип работа. Студиото беше добре осветено, със съблекалня, WiFi. 5 звездно изживяване.

виж отзива

Fiona Goldman 

Йорданка е прекрасна за работа - много персонализирана и професионална и работи от напълно оборудвано студио. Тя прегледа снимките по време на сесията, докато продължихме, така че по отношение на осветлението, позите и облеклото, успяхме да видим какво работи добре! Тя излезе с фонови идеи и обмисли внимателно кои са снимките. Чувствах се много спокойно и много ми хареса да работя с нея. Тя дори уреди гримьор да дойде в студиото.

виж отзива

Wadaniyad

Йорданка е невероятен фотограф, слушаше какво искам и създаваше красиви, зашеметяващи снимки. Много съм доволна от получената услуга, ще я резервирам отново със сигурност и ще я препоръчам на всички мои приятели и семейство.

виж отзива

Seema Pabila

Йорданка, беше удоволствие да работя с нея. Тя ме накара да се чувствам спокойно и ми показа няколко добри трикове за снимки и беше търпелива с мен, което беше страхотно, тъй като знам, че мога да бъда наистина суетлива и придирчива, що се отнася до моите снимки

виж отзива

Sarah

Йорданка беше отлична - много добра, ефективна, най-горната част на гамата и тя представи няколко епични снимки, които вече са на живо на нашия уебсайт. Тя беше чудесна в режисирането на снимките и караше всеки човек да се чувства комфортно. Силно препоръчвам....

виж отзива

Ellen Ronn

Невероятно талантлива, Йорданка е изключително професионална и дружелюбна, като ви успокоява през цялата сесия. Като добавим към това, нейните снимки са прекрасно ретуширани - с нея е удоволствие да работи.

виж отзива

Gabby Tan

Йорданка и нейното студио са невероятни. Тя беше наистина полезна и даде страхотни насоки пред камерата. От резервацията до получаването на снимките, всичко беше лесно и ефективно и обичам финалните снимки. Благодаря ти!

виж отзива

jurca raul

Йорданка е невероятен човек и фотограф. Тя има много хубаво и професионално студио. Обичам нейната работа. Ако искате професионална стрелба, горещо препоръчвам нейните услуги!

виж отзива

Lesley Hamilton

Беше удоволствие да работя с Йорданка. Тя е много професионална и възприемчива към нуждите на клиента. Бях много доволна от крайния резултат, който ме накара да изглеждам едновременно персонална и професионална; важно за моя бизнес, тъй като съм хипнотерапевт.

виж отзива

Hristina Petkova

Йорданка беше страхотен човек за среща! Да имаш ценна фотосесия, направена от такъв професионален, позитивен, креативен и всеотдаен човек, беше истинско удоволствие. Тя накара мен и съпругът ми да се чувстваме уютно и спокойно, като наистина се наслаждавахме на два часа запомняща се фотосесия. Резултатът беше невероятен! Благодаря ти, Йорданка за увековечаването на нашия специален момент!

виж отзива

Mariana

Мисля, че Йорданка беше професионална и всеотдайна. И малко перфекционист, което много харесах. Гримьорът й също беше страхотен. Имах добър опит като клиент и бих я препоръчала. Много благодаря.

виж отзива

Petya Lazarova

Йорданка Атанасова беше страхотна! Обичах всяко преживяване с тях! Моят фотограф Йорданка беше фантастичен. Тя беше точна, беше наясно какво искам и беше невероятна в управлението на времето. Тя знаеше точно как да получа снимките, които исках. Харесвам пламъчето, което внесе на снимките ми. Силно препоръчвам !!

виж отзива

Johanna

Йорданка е невероятна! Тя буквално премести цялото си студио за мен. Тя е наистина отдадена на работата си и е готова да направи възможно най-добрите снимки за удовлетворение на своите клиенти. С други думи, тя е ПРО. Няма да останете разочаровани. Благодаря отново Йорданка. Всичко най-хубаво.

виж отзива

Tsvetelina Tsoneva

Йорданка Атанасова е много професионален, креативен и позитивен човек, тя направи хубави снимки за мен и ме направи толкова щастлива :), много ти благодаря за красивите резултати, ще се видим скоро

виж отзива

Свържете се с мен, за да получите Вашата персонализирана цена!

Kонтакти