зареждане
Йорданка Атанасова

лого

Адрес: град София,
ж.к. Лагера, ул. Смолянска 2
тел. 0895 931 421
имейл: contact@yordankaatanasova.com

english
Публикувано в Вторник, 29 Юни 2021

Бизнес, корпоративни и LinkedIn хедшоти и профилни снимки за всички социални медии.

Ако търсите стилен професионално заършен лайфстайл портрет, професионални профилни снимки за Facebook или Instagram, или снимки на Вашето корпоративно събитие, мога да Ви помогна да заснемем тези моменти и заедно да създадем висококачествени фотографии, които да запомните. За всички специфични изисквания, които не са посочени в ценовата страница, моля не се колебайте да се свържете с мен и ще се радвам да обсъдим и създадем персонализиран пакет за Вас.

Ако искате Вашата снимка да е допълнение на корпоративната информация в уебсайта на Вашата фирма или публикация в бранша, ако искате професионална снимка за LinkedIn, Facebook или Instagram, която да Ви представя в най-добрата Ви светлина, ако сте актьор, търсещ ново портфолио, резервирайте своята фотосесия при мен и аз мога да помогна за създаването на фотографии, които ще предадат усещане за Вашата личност и ще създадат впечатлението, което желаете.

Моля, не се колебайте да се свържете с мен, за да получите Вашата персонализирана цена за адрес, фотосесия на открито или групова сесия.

https://yordankaatanasova.com/contacts.php