зареждане
Йорданка Атанасова

лого

Адрес: град София,
ж.к. Лагера, ул. Смолянска 2
тел. 0895 931 421
имейл: contact@yordankaatanasova.com

english

Коя съм аз

За мен

портретна фотография

// 01


Йорданка Атанасова
Associate photographers
Associate photographers are considered the cream of the crop on Headshot Crew. They are part of my go-to group of photographers who have gone through extensive training with me and consistently produce top-notch work.

-Peter Hurley
лого

Здравейте и благодаря, че посетихте моя сайт. Казвам се Йорданка и съм портретен фотограф. Завършила съм курс по фотография в Лондон и имам 3 години опит в Англия. Аз предлагам висококачествени услуги на достъпни цени, отдавайки се изцяло на целта да създам най-добрата снимка за конкретната ситуация. Винаги обещавам по-малко и работя усилено, за да предоставя резултати, надхвърлящи очакванията на моите клиенти. От опит знам, че не всеки се чувства самоуверен, когато става въпрос за професионална фотосесия, но аз винаги съм приятелски настроена и умея да накарам клиентите си да се отпуснат и заедно да постигнем най-добрия резултат.

На тези от вас, които си мислят, че не могат да позират и че не са фотогенични, мога да кажа, че това не бива да е ваша грижа, тъй като това е част от моята работа. Независимо от това дали имате нужда от професионален портрет за вашата фирма, автобиография или профилна снимка за социалните мрежи, семеен портрет или искате да направите професионална фотосесия в конкретен момент от вашия живот, аз мога да създам снимките, които отговарят на вашите изисквания и нужди и заедно да променим начина, по който виждате себе си. Нека да създадем фотосесия, която ще Ви накара да се почувствате специални и ще запомните завинаги.

Свържете се с мен, за да запазите час за фотосесия!


Kонтакти