зареждане
Йорданка Атанасова

лого

Адрес: град София,
ж.к. Лагера, ул. Смолянска 2
тел. 0895 931 421
имейл: contact@yordankaatanasova.com

english

Клиентите за мен

Отзиви

Йорданка Атанасова

// 01


Martina Mitreva

Не мога да повярвам, че в България работи професионалист от подобна класа! Невероятни кадри, страхотно ни предразположи, аз по-добре не съм излизала на снимки. Благодаря сърдечно на г-жа Атанасова! С ръка на сърцето мога да я препоръчам на всички, които държат на професионализма.

виж отзива

dimavaneva

Това ми беше пьрвото снимане в студио, но благодарения на предразполагащата и професионална атмосфера се превърна в много позитивно преживяване. Симките станаха много хубави! Йордака е супер професионалист, работата с нея е много приятна и резултатите са прекрасни!

виж отзива

Greta Karamitev

Благодаря на Йорданка за чудесното преживяване и за ценните съвети и напътствия по време на снимките. Нейният професионализъм и проявеното търпение направиха целия процес лесен и приятен, а резултатите са по-добри от очакваното. Ще посетя отново :)

виж отзива

yana georgieva

Спешната фотосесия се превърна в много приятно преживяване, което всеки трябва да си подари. Йорданка предразполага всеки да покаже красивата си същност. Не усетих как минаха два часа. Благодаря за добрия резултат.

виж отзива

Petar Radev

Професионално отношение и персонален подход. За нула време се отпуснах и се получиха страхотни снимки. Останах много доволен от резултата и силно препоръчвам Йорданка.

виж отзива

Iva Kalova

Изключителен професионалист, снимките станаха страхотни. Цялото преживяване беше много позитивно, Йорданка имаше огромно търпение и отдели часове докато направим снимки, на които наистина да се харесам и с гордост да публикувам. Това което много ми хареса е, че ме насочваше през цялото време как точно да застана, за да изглеждам добре.

виж отзива

Bozhidar Pangarov

Изключително качествена услуга! Лекота на уговаряне, подход към клиента, условия, отношение към процеса, идейност, търпение, желание за работа - 10/10

виж отзива

Вангелина Тодорова

Чудесен Професионалист , коректна , предразполагаща, сигурна съм , че няма да е последната ни среща!

виж отзива

Denitsa Dimova

Йорданка е страхотен професионалист. Фотосесията мина прекрасно и неусетно. Снимките са изключително професионални и правят силно впечатление!

виж отзива

Silvi Sergieva

Впечатлена съм от подхода ѝ към всеки детайл.Страхотен професионалист!Силно препоръчвам!

виж отзива

Viktoriq Ivanova

Страхотно отношение и професионализъм! Частта, която най-много ми хареса бяха полезните съвети за бизнеса и изискванията към снимките, които научих. Отлична работа и даже вече препоръчах на познати, така че ако се чудите къде да си направите качествени снимки свързани с работни ангажименти, CV или друго - това е най-доброто място!

виж отзива

Blewmymind Nik.

Страхотен професионалист - отделя време и предразполага, помага да се отпуснеш, има добри идеи, визии и снимките се получават страхотни! Препоръчвам с две ръце!

виж отзива

Martin

Истински професионалист - знае и разбира от работата си. Всичко беше супер.

виж отзива

Svetla K

Намерих студиото от гугъл сърч и още не мога да повярвам на късмета си! Страхотни снимки за работни нужди и чудесен професионалист. Това, което ме изненада много приятно, беше работата с мен по изражение и поза, за да се постигне търсения ефект. Дълбоко препоръчвам :)

виж отзива

Nevena Lyubenova

Страхотен професионалист, който успява да покаже най-приветливото и положително излъчване на човека. Също така, Йорданка има отлично внимание към детайла и цветовете. Опитва всички възможни варианти, за да се получи най-добрата снимка. Много благодаря и препоръчвам!!

виж отзива

ester staleva

Изключителен професионалист. Успява да предразположи хората и да даде ценни съвети. За нас беше удоволствие да работим заедно. Силно препоръчвам.

виж отзива

emiliya mouratovska

Прекрасен професионалист,много мила и се работи с лекота със нея .За първи път попадам във такова студио и бях притеснена и не знаех какво да правя но тя успя да ме успокои с приятен разговор и бързо се ориентира какъв човек съм и какво искам . Благодаря за добрата работа.

виж отзива

Galina Bineva

Отлична работа, професионализъм и отношение към детайла. Сесията минава леко и приятно. Йорданка умее да предразполага и да даде фокус на индивидуалността на човека-безценно умение.Много съм доволна, че получих толкова качествена услуга и бих се връщала към нейното студио с голямо удоволствие.

виж отзива

Yavor Ivanov

Цялата сесия беше удоволствие, както и много забавна. Снимките които направихме се получиха страхотни, дори надхвърлящи очакванията ми :) Препоръчвам с двете ръце!

виж отзива

Eli Stoyneva

Страхотен фотограф! Студиото беше уютно, а Йорданка предразполагаща, весела и енергична. Успя да спомогне за това да се забавляваме докато ни снима, както и да не се притесняваме от камерата. Препоръчвам!

P.S.: Ще повторим със сигурност :)

виж отзива

Ивайла Радкова

Страхотен професионалист, уникални снимки, персонален подход към всеки, голяма доза талант и много любов към това, което прави! Препоръчвам с две ръце!!!

виж отзива

Volen Hristov

Процесът беше много приятен и зареждащ. Досега не се бях снимал в студио и не знаех какво да очкавам, но имаше това чувство на предразполагане и професионализъм, което направи фотосесията едно уникално преживяване! Много съм доволен от резултатите...

виж отзива

Smilyana Sredkova

Изключителен професионалист, много взискателка и изпипваща всичко до най-малкия детайл. Същевременно така добре те предразполага да се отпуснеш пред камерата, много мила и красива личност!

виж отзива

Volen Hristov

Процесът беше много приятен и зареждащ. Досега не се бях снимал в студио и не знаех какво да очкавам, но имаше това чувство на предразполагане и професионализъм, което направи фотосесията едно уникално преживяване! Много съм доволен от резултатите

виж отзива

Габриела Цветанова

Благодаря за прекрасната работа. Професионално отношение и обстановка, която те предразполага да се отпуснеш и да забравиш, че те снимат. Беше ми много приятно и не усетих, кога мина времето.

виж отзива

Lyba Taskova

Много приятна и професионална обстановка. Стриктна и бърза работа. Изключително съм доволна от крайния резултат. Много се радвам, че мога да кажа, че първата ми фотосесия е била толкова хубава.

виж отзива

Milan Mironov

Чудесна работа с внимание към детайла. Ведро и професионално отношение. Препоръчвам!!!

виж отзива

Peyo Peev

Изключително професионално отношение и насоки в приятна обстановка, която предразполага, а крайният резултат е чудесен!

виж отзива

Radostina Tupavicharska

Много сме доволни от фотосесията и резултатите! Обстановката е спокойна, предразполагаща и на фона на прекрасна музика! Прекрасно отношение! Препоръчвам!

виж отзива

Milena Kotseva

Невероятно преживяване за мен беше фотосесията. Чувствах се уверена и спокойна :) . Снимките станаха страхотни!
Препоръчвам с две ръце!

виж отзива

Anelia B.Kozlova

Чудесни резултати! Предразполагащата обстановка, професионалните насоки и доброто настроение по време на фотосесията, доведоха до желаните резултати. Препоръчвам с две ръце!

виж отзива

Венислава Цанкова

Изключителен професионалист! Успя да ме предразположи и ми даде ценни съвети.

виж отзива

Tsvetan Mladenov

Изключителен форограф. Това е едно от най-добрите решения за следващо ниво на профил. Сесията мина супер гладко и всичко беше според очакванията ми. Със сигурност препоръчвам на всеки който иска да качи профила си на следващото ниво. Надявам се да имаме възможност да работим отново заедно.

виж отзива

Иван-Асен Иванов

Йорданка Атанасова е изключително добър фотограф. Силно препоръчвам услугите ѝ на всеки, който се нуждае от добри професионални снимки, без значение дали са за бизнес профил или за лично ползване. Самата фотосесия трае толкова, колкото желае клиентът и има възможност за направа на снимки в най-различни облекла и позиции. Много доволен съм, както от отношението ѝ, така и от завършените снимки.

виж отзива

Noni Ryadkova

Изключителен професионализъм, страхотно отношение и невероятна отзивчивост. Препоръчвам на всеки!

виж отзива

Kristina Kirilova

Невероятен професионализъм и качество!

виж отзива

Grigor Nikolov

Страхотно преживяване. Много професионален подход.

виж отзива

Mario Dinkov

Добър професионален фотограф.

виж отзива

Matthew Holmes

Горещо бих препоръчал Йорданка на всеки, който търси фотограф за хедшоти или портретни снимки. Снимките, които получих от нея, бяха с невероятно качество - тя ще направи много и ще ви позволи да ги разледате и да изберете тези, които най-много ви харесват, да бъдат ретуширани и изпратени за вас. В допълнение към това, тя ви обучава как да позирате, за да изглеждате едновременно уверени и отзивчиви. При сравняването от началото на снимката до края, имаше огромна разлика в изражението на лицето ми, което наистина ме накара да изглеждам много по-добре пред камерата. И накрая, получаването на снимките ми беше много бързо и Йорданка ме информираше занапредъка си всеки път, когато поисках. Бих силно препоръчал нейните услуги на всички лица или организации.

виж отзива

Fotoulla Charalambous

Йорданка беше невероятно търпелива и ни направи да изглеждаме представително! Тя беше добре организирана, дойде с оборудването си в къщата ни и беше удоволствие да се работи с нея. Горещо я препоръчвам за професионални снимки. Фотула и Джонатан

виж отзива

Imran Ayoob

Това беше първият ми път пред камерата с професионален фотограф и Йорданка ми помогна моментално да се чувствам 100% спокоен. Реших да направя няколко професионални кадри за моя профил в LinkedIn и тя водеше с чудесна посока, за да постигна най-добрите и най-ангажиращите снимки от мен. Беше страхотно изживяване и горещо я препоръчвам за този тип работа. Студиото беше добре осветено, със съблекалня, WiFi. 5 звездно изживяване.

виж отзива

Fiona Goldman

Йорданка е прекрасна за работа - много персонализирана и професионална и работи от напълно оборудвано студио. Тя прегледа снимките по време на сесията, докато продължихме, така че по отношение на осветлението, позите и облеклото, успяхме да видим какво работи добре! Тя излезе с фонови идеи и обмисли внимателно кои са снимките. Чувствах се много спокойно и много ми хареса да работя с нея. Тя дори уреди гримьор да дойде в студиото.

виж отзива

Wadaniyad

Йорданка е невероятен фотограф, слушаше какво искам и създаваше красиви, зашеметяващи снимки. Много съм доволна от получената услуга, ще я резервирам отново със сигурност и ще я препоръчам на всички мои приятели и семейство.

виж отзива

Seema Pabila

Йорданка, беше удоволствие да работя с нея. Тя ме накара да се чувствам спокойно и ми показа няколко добри трикове за снимки и беше търпелива с мен, което беше страхотно, тъй като знам, че мога да бъда наистина суетлива и придирчива, що се отнася до моите снимки

виж отзива

Sarah

Йорданка беше отлична - много добра, ефективна, най-горната част на гамата и тя представи няколко епични снимки, които вече са на живо на нашия уебсайт. Тя беше чудесна в режисирането на снимките и караше всеки човек да се чувства комфортно. Силно препоръчвам....

виж отзива

Ellen Ronn

Невероятно талантлива, Йорданка е изключително професионална и дружелюбна, като ви успокоява през цялата сесия. Като добавим към това, нейните снимки са прекрасно ретуширани - с нея е удоволствие да работи.

виж отзива

Gabby Tan

Йорданка и нейното студио са невероятни. Тя беше наистина полезна и даде страхотни насоки пред камерата. От резервацията до получаването на снимките, всичко беше лесно и ефективно и обичам финалните снимки. Благодаря ти!

виж отзива

jurca raul

Йорданка е невероятен човек и фотограф. Тя има много хубаво и професионално студио. Обичам нейната работа. Ако искате професионална стрелба, горещо препоръчвам нейните услуги!

виж отзива

Lesley Hamilton

Беше удоволствие да работя с Йорданка. Тя е много професионална и възприемчива към нуждите на клиента. Бях много доволна от крайния резултат, който ме накара да изглеждам едновременно персонална и професионална; важно за моя бизнес, тъй като съм хипнотерапевт.

виж отзива

Hristina Petkova

Йорданка беше страхотен човек за среща! Да имаш ценна фотосесия, направена от такъв професионален, позитивен, креативен и всеотдаен човек, беше истинско удоволствие. Тя накара мен и съпругът ми да се чувстваме уютно и спокойно, като наистина се наслаждавахме на два часа запомняща се фотосесия. Резултатът беше невероятен! Благодаря ти, Йорданка за увековечаването на нашия специален момент!

виж отзива

Mariana

Мисля, че Йорданка беше професионална и всеотдайна. И малко перфекционист, което много харесах. Гримьорът й също беше страхотен. Имах добър опит като клиент и бих я препоръчала. Много благодаря.

виж отзива

Petya Lazarova

Йорданка Атанасова беше страхотна! Обичах всяко преживяване с тях! Моят фотограф Йорданка беше фантастичен. Тя беше точна, беше наясно какво искам и беше невероятна в управлението на времето. Тя знаеше точно как да получа снимките, които исках. Харесвам пламъчето, което внесе на снимките ми. Силно препоръчвам !!

виж отзива

Johanna

Йорданка е невероятна! Тя буквално премести цялото си студио за мен. Тя е наистина отдадена на работата си и е готова да направи възможно най-добрите снимки за удовлетворение на своите клиенти. С други думи, тя е ПРО. Няма да останете разочаровани. Благодаря отново Йорданка. Всичко най-хубаво.

виж отзива

Tsvetelina Tsoneva

Йорданка Атанасова е много професионален, креативен и позитивен човек, тя направи хубави снимки за мен и ме направи толкова щастлива :), много ти благодаря за красивите резултати, ще се видим скоро

виж отзива

Свържете се с мен, за да запазите час за фотосесия!
(Студиото работи само с предварително запазени часове!)

Kонтакти