зареждане
Йорданка Атанасова

лого

Адрес: град София,
ж.к. Лагера, ул. Смолянска 2
тел. 0895 931 421
имейл: contact@yordankaatanasova.com

english

Колко струва

Цени

портретна фотография

// 01


Заедно ще създадем неповторими професионални снимки, защото имате само един шанс да направите първо впечатление!

Мини фотосесия – 160 лв. – 1 ретуширана дигитална снимка, 1 тоалет, 1 час фотосесия (до 40 минути снимане и 20 минути за избор на снимка). Всяка допълнителна снимка, която желаете да закупите е на цена 20 лв.

Стандартна фотосесия – 280 лв. – 6 ретуширани дигитални снимки, 3 тоалета, 2 часа фотосесия (до 1 час и 30 минути снимане и 30 минути за избор на снимки). Всяка допълнителна снимка, която желаете да закупите е на цена 20 лв.

Макси фотосесия – 400 лв. – 12 ретуширни дигитални снимки, неограничен брой тоалети, 4 часа фотосесия (до 3 часа и 20 минути снимане и 40 минути за избор на снимки). Всяка допълнителна снимка, която желаете да закупите е на цена 20 лв.

За корпоративни клиенти и фотосесии на избрана от вас локация, не се притеснявайте да се свържете с мен, за да получите актуална оферта, отговаряща на вашите нужди.

По време на сесията ще използваме различни фонове, за да създадем различен външен вид и снимки, които да впечатлят. В края на фотосесията ще седнем и ще разгледаме всички направени изображения, за да изберете снимката/ снимките, които Ви харесват най-много. Избраните ретуширани снимки се изпращат чрез личен линк за изтегляне в рамките на седмица. Моля, обърнете внимание, че необработени снимки не се изпращат на клиентите. Моля, обърнете внимание, че всички плащания се правят в деня на фотосесията.

Ето някои допълнителни подробности:

Мъже:

  • Моля, нека косата Ви изглежда така, както обикновено я оформяте. Можете да донесете продуктите си за коса, ако искате да промените външния вид по време на фотосесията. Ако имате нужда от прическа, моля, направете я поне 2 или 3 дни преди сесията;

Дами:

  • Моля, нека косата Ви изглежда по начина, по който обикновено я оформяте, или посетете обичайния си стилист в деня на фотосесията.
  • Винаги може да експериментираме с вашата прическа по време на фотосесията и да решим кое е най-подходящо за Вашите цели.
  • Моля, направете грима си по начина, по който обикновено го правите. Може да направите грима си при професионалист, ако желаете.
  • Моля, обърнете внимание, че услугата професионален грим не е включена в таксата за вашата сесия. Аз препоръчвам професионален грим за дамите и мога да резервирам гримьор за сесията. Цената на грима е 80 лв., а повече за работата на гримьорката можете да откриете в Инстаграм, както и на снимките по-долу:
професионален грим
професионален грим
професионален грим
професионален грим
професионален грим

Ако има нещо, което не е описано по-горе, моля не се колебайте да се свържете с мен за повече подробности.

Моля, свържете се с мен тук за повече подробности, както и за цени на фотосесия на открито или за групови фотосесии!

Свържете се с мен, за да запазите час за фотосесия!
(Студиото работи само с предварително запазени часове!)

Kонтакти